WIHO

Idag har jag fått rektalisera en ko! Om det är möjligt att bli lycklig av att ha hela armen inne i kons rumpa, bli nedskvätt av avföring och på gymmet några timmar senare upptäcka att man har bajs på hakan? Svar JA! Jättelycklig till och med. De mycket vänliga korna ställde upp och lät oss känna på livmodern, ena njuren, våmmen, lymfknutor och aortaförgreningen. Ett jäkla famlande i mörker, men en jäkla kick när det faktiskt gick att känna ordentliga strukturer där inne i kroppen.

För övrigt är det vääääldigt mycket i skolan. Jag har faktiskt valt att skippa en hel del av föreläsningarna den senaste tiden och läst in det på egen hand istället. Vid vissa kursavsnitt tycker jag det är mer effektivt. Det är så mycket annat som ska hinnas med också och jag vägrar känna mig trött redan innan klinikåren börjar. Det fungerar liksom inte att plugga dygnet runt. Efter en dag av föreläsningar 8-17 är det inte möjligt för min hjärna att fortfarande vara alert på kvällen för att plugga annat. En sådan supermänniska är i alla fall inte jag. Man ska hinna vara glad, träffa folk och göra roliga saker också! Då kommer pluggorken automatiskt. Så ja, nu är det fokus på tentorna som närmar sig.

Nu ser jag fram emot att sätta mig på tåget hem, för en blixtvisit till Västkusten. Jag har inte varit hemma sedan terminsstarten och jag har så många människor jag vill hinna krama under de här dagarna!

/Julia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s