Munhåleundersökning och hundtenta

Hej igen,

Sedan sist har jag haft smådjurstenta. Det gick bra och tydligen kan jag nu undersöka en hund, ge läkemedel till en hund, sy och ligera samt klä och tvätta mig inför en operation.

Idag hade vi munhåleundersökning på häst på schemat. Det var kul, men svårt. Jag stod och grejade i hundra år för att ens lyckas få hästen att gapa med munstegen… Såg framför mig hur det skulle sett ut i en ”riktig” situation. Den klena veterinären… 😉

Jag tror jag har bestämt mig för att lägga bloggen åt sidan för ett tag, men inte för alltid. Det är mycket som slukar energi utöver skolan och jag är väldigt dränerad för tillfället.

Förutom att berätta för er om hur utbildningen går till har bloggen också känts som ett sätt att hålla kontakten med er där hemma. Så ja, bara för att jag inte skriver – tro inte att jag gått upp i rök. För jag har inte glömt er! Just nu hade jag gjort mycket för att få vara 17 år igen, bo hemma hos mamma och pappa, jobba i stallet hela dagarna och vara duktig på att hålla kontakten med alla nära och kära hemma på västkusten.

Hörs snart igen! /Julia

Annonser

2 reaktioner till “Munhåleundersökning och hundtenta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s