Ny kurs, nya djur

Så var åtta(!) veckor på smådjurskliniken över. Jag saknar det redan. Vill lära mig mer! Fantastiskt roliga och lärorika dagar. Avslutade kursen med några jourer och jag hade riktigt tur för under mina jourer hände det saker precis hela tiden. Under nattjouren var vi uppe exakt hela natten. Min hjärna undrade vad jag egentligen höll på med när jag stod och tittade på ett kejsarsnitt i en operationssal klockan 05.00. Det blev nästan 36 timmar utan sömn de dygnen, men det gjorde inte så mycket för efter ett dygns vakenhet blev jag bjuden på spa och bättre nedvarvning är svårt att hitta. Hur bra som helst.

Nu läser jag idisslarmedicin. Från katter och hundar till får, kor och getter. Omväxling förnöjer, så att säga. Vad har ni gjort idag? Själv har jag lagt epiduralbedövning på en ko och undersökt några får.

Den här kursen är betyyyyydligt lugnare än smådjursveckorna rent schemamässigt, vilket känns ganska skönt. Dock innebär det självklart en hel de teoretiska självstudier, vilket jag har en tendens att glömma bort. Det är alltid alldeles för motvilligt att ta fram böckerna hemma när skolan är slut.

/Julia

Annonser

En reaktion till “Ny kurs, nya djur

  1. Åh vad glad jag blir när det finns nytt att läsa, tycker det är fantastiskt att du hinner med detta oxå ! Vilket spännande liv ! : )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s